nederlands
HeaderSimone

Profile for Team USSR 

Sinds Juli 2007 zijn wij bezig een deel van onze vrije tijd met Geocaching in te vullen. Wij zijn team USSR. Geocaching is een buiten”sport” waarbij je al wandelend een schat (cache) zoekt die ergens verstopt is.
Voor Geocaching heb je een GPS en het internet nodig. Op internet vindt je cachebeschrijvingen, aangemaakt door andere geocachers, die de coordinaat bevatten van de plek waar de schat verstopt is of de plek waar de volgende aanwijzing voor de schat gevonden kan worden. Deze coordinaat geef je in het GPS apparat in. Deze co÷rdinaat wijst je dan op weg naar de schat.

garmin2

In elke schat zit een logboekje waar je naam en datum noteert. Afhankelijk van de grote van de schat zitten er soms ook ‘goodies’ in die je mag ruilen met meegebrachte speeltjes.
Soms zitten er ook wel eens TravelBugs of GeoCoins in een schat. Dit zijn voorwerpen met een code. Met die code ga je ook weer naar de site en daar kan je zien wat de wens is van dat voorwerp. Meestal is dit gewoon rondreizen van cache naar cache. Het is de bedoeling dat je dit voorwerp weer in een andere schat achter laat (die voldoet aan de wens).
Iedereen kan een eigen account aanmaken en aan dit wereldwijde spel deel nemen.

logo_geo

Team leden

3 (Sanne, Simone, Rene)

GPS apparat

Garmin Etrex Legend HCx

bezochte landen

6


create your personalized map of europe or check out our Barcelona travel guide 

[Home] [Opa Peter] [Rene] [Simone] [Sanne] [Guestbook]
duits