HeaderSimone
nederlands duits

Unknown Cache

GC305SH

mystery

Catch One with the Other

A cache by: team USSR         Hidden: 29/05/2008

Size:

small

Difficulty:

stars2

Terrain:

stars1

N 51 47.830 E 005 43.589
0.0 km from your home coordinates

download
links
kaart

Natuurlijk krijg je het cadeautje niet zomaar. Tegenwoordig moet je hiervoor eerst raadsels oplossen, waypoints vinden en projecties uitvoeren.
Deze cache mag na 134 gevonden schatten geen probleem zijn! Of misschien toch? In onderstaand plaatjes is de eerste co÷rdinaat verstop.  Het is misschien iets lastig te zien, maar het zou moeten lukken. Als je deze hebt heb je de cache al bijna gevonden, ga naar deze punt en voer de volgende opdracht uit!

echtjetztjunge_com_noord_schlieren echtjetztjunge_com_east_schlieren

Op de plek aangekomen moet je flink gaan graven. Voordat je kunt beginnen met graven zul eerst nog een eindje moeten duiken. Als je op de bodem bent aangekomen hoef je enkel nog 12757 km loodrecht naar beneden te graven. Neem het niet zo nauwkeurig het kan ook een kilometer of 20 minder zijn, het is wel erg belangrijk om precies loodrecht te graven. Het einde van het grafwerk is heel duidelijk voelbaar.
Als je nu nog ongeveer 1 meter naar NO gaat ben je op de plek waar de cache verstopt is. Hij ligt ongeveer 2,8 meter boven de grond op een droge plaats!

Veel puzzelplezier!!!

Additional Hint: schuiven

Hulplijn nodig: Bel me

[Home] [Opa Peter] [Rene] [Simone] [Sanne] [Guestbook]